Formatgeria
MONTMELÚS
Som l'Helena i el Xavi i vivim al poblet de Montmelús a 1600m, que feia 30 anys que estava abandonat. Tenim una petita granja amb 60 cabres que sota el control d'un GPS pasturen lliurement per la finca sempre que el temps acompanyi, i elaborem formatges artesans amb consciència per l'entorn, pel benestar animal i per les sanes i justes relacions entre les persones.
Visita la granja! i coneix el nostre ramat de cabres, els cavalls i els porcs, tot tastant el del nostre formatge!
Terrina de formatge de llet crua de cabra per untar (200 g):
depèn de la setmana tindrà diferents gustos (cibulet, natural, farigola, all i julivert o alfàbrega)
4.5 €
Cortals Blancs: formatge de llet crua de cabra de poca maduració, blanc de fora, cremós, estil "rulo" (200-250g)
24 €/Kg
Clot del Botàs: formatge de llet crua de cabra de dos mesos de maduració, estil "semi-curat", escorça natural. (400-500g)
24 €/Kg